Waar kun je mij vinden met HersenKracht coaching en wat heb je gemist? Check het hieronder!

Een krachtige samenwerking: OfficeLinda & HersenKracht coaching

Nee, dit is geen grap! Vanaf 1 april 2025 slaan Linda Wichink Kruit van OfficeLinda en Soraida Dammers van HersenKracht coaching de handen ineen! Deze samenwerking combineert de expertise van twee professionals en brengt het beste van beide werelden samen. Dit zal voor nieuwe energie en waardevolle inzichten. Maar wat betekent dit nou precies voor jou? 

Laten we beginnen met Linda's griptraject. Dit 1-op-1 traject geeft je de kracht om jouw energie en tijd bewust te sturen. Je bewaakt je balans, prioriteert wat belangrijk is, en tackle je uitstelgedrag moeiteloos. Met een heldere visie op jouw horizon laat je je niet meer afleiden en ga je met zelfvertrouwen en plezier je week door. Dit traject is jouw sleutel naar meer focus, energie en rust! Met de samenwerking met Soraida zullen deze trajecten extra ondersteuning bieden bij specifieke uitdagingen gerelateerd aan hersenletsel, post-covid of andere chronische pijnklachten. Klinkt goed, toch? 

En dan de trajecten van Soraida. Haar coachingstrajecten zijn er volledig op gericht om jouw terugkeer naar werk succesvol te laten zijn. Met de input van Linda's creatieve touch zullen deze trajecten nog dynamischer en effectiever worden. Je krijgt niet alleen tools aangereikt om je mentale kracht te vergroten, maar leert ook hoe je deze kunt inzetten om creatiever en productiever te zijn in je dagelijks leven.

Kortom, deze kruisbestuiving tussen OfficeLinda en HersenKracht coaching gaat zorgen voor een unieke en verrijkende ervaring. Of je nu een traject of workshop bij Linda volgt of een traject bij Soraida, je profiteert van een zeldzame combinatie van creativiteit en specialistische kennis. Dit maakt het makkelijker om de uitdagingen van werk en welzijn op een nieuwe manier te benaderen.

Maak kennis met ons!

Woensdagochtend 5 maart 2025 bezocht ik de allereerste editie van het 'vernieuwde' NAHcafé in de binnenstad van Deventer (lekker hoor, op loopafstand 😊). Johanneke Doornbos en Chiel Harmsen ontvingen ons met ☕ en een heerlijke punt 🍰. Vanuit de Gemeente Deventer was wethouder Lars Wijnhoud aanwezig om het NAHcafé officieel te 'openen'. Mooi en belangrijk om te zien en horen hoe de gemeente waarde hecht aan initiatieven als deze.

 

Deze ochtend stond in het teken van elkaar beter leren kennen. Ik was onder de indruk van alle levensverhalen én van de openheid waarmee iedereen zijn verhaal deelde. De meeste bezoekers zijn niet meer werkzaam in een betaalde werkomgeving maar doen waardevol vrijwilligerswerk. Deels omdat een betaalde baan niet meer goed is te combineren met het hersenletsel, maar bijvoorbeeld ook omdat ze gepensioneerd zijn. Wat dat betreft is deze groep mensen net zo gevarieerd als alles wat ons in het leven kan overkomen. Dat willen we nog weleens vergeten... 🙈.

 

Waar iedereen zich in herkende was het onbegrip van de omgeving. Opmerkingen als "Het mooie weer komt eraan, lekker naar buiten zal je goed doen!" of "Je bent al zo lang aan het herstellen, het zal nu wel klaar zijn toch?" had iedereen wel eens te horen gekregen. En het frustreert iedereen nog altijd. Een belangrijk signaal dat er nog veel werk te doen is in bekendheid en acceptatie creëren voor (mensen met) NAH. Ook daarom is het goed dat het NAHcafé er weer is in Deventer!

 

Het NAHcafé in Deventer is een initiatief van MEE Samen en InteraktContour en elke woensdag van 11:00 tot 12:00 uur te bezoeken aan de Assenstraat 52 in Deventer. Lees hier alles over het NAH-café.

Foto's zijn geplaatst met toestemming van de bezoekers.


Logo van MKB Deventer

Infosessie 'Re-integreren met NAH' bij MKB Deventer


Elke tweede donderdag van de maand houdt MKB Deventer Open Coffee. Tijdens deze Open Coffees staat steeds een ander onderwerp centraal en natuurlijk bieden ze gelegenheid om contact te leggen met ondernemers uit de regio. LET OP: datum gewijzigd! Op woensdag 19 maart 2025 verzorg ik bij MKB Deventer een infosessie met als thema 'Terugkeer naar werk met hersenletsel? Zet een jobcoach in.'

 

Ben je op zoek naar manieren om werknemers met hersenletsel effectief te re-integreren binnen jouw bedrijf? Wil je meer weten over de beste ondersteuning om deze waardevolle medewerkers weer aan het werk te helpen? Dan is deze informatiesessie een niet te missen kans!

 

Waarom deelnemen?

Inzicht: Krijg diepgaand inzicht in de uitdagingen en mogelijkheden van re-integratie bij hersenletsel.

Praktische tips: ontvang praktische adviezen en strategieën om jouw medewerkers optimaal te ondersteunen.

Netwerk: Maak kennis met andere ondernemers die dezelfde uitdagingen en kansen ervaren.

 

Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw kennis te vergroten en jouw bedrijf te versterken met waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden. Samen kunnen we een positieve impact maken!

Meer info en aanmelden? Klik op de link hieronder.


Ook op het gebied van hersenletsel zijn er legio onderzoeken en ontwikkelingen die beogen de behandeling van de verschillende vormen van dit letsel te verbeteren. Op 3 februari jongstleden werd weer het jaarlijkse Hersenletsel Congres georganiseerd bij de Reehorst in Ede. Het thema van dit jaar was 'De zorg rond hersenletsel verandert, jij ook? - Innovatie en duurzaamheid in NAH-zorg'. De dag leverde een veelzijdig programma vol boeiende inspiratiesessie en een uitnodigend Netwerkplein waar veel instanties en organisaties die zich bezighouden met NAH te vinden waren. 
De inspiratieronde 'Daag je gedachten uit en verras jezelf' over exposure therapie, gegeven door Caroline van Heugten, hoogleraar Neuropsychologie aan Maastricht University en Marthe Ford, klinisch neuropsycholoog / cognitief gedragstherapeut bij Heliomare, was erg interessant. Zij vertelden hoe zij exposure therapie inzetten voor mensen die een hersenschudding of ander licht traumatisch hersenletsel hebben opgelopen. Meer lezen over deze therapie? Klik op de link hieronder.


In november 2024 was ik samen met Christel Opstal te gast bij Salland1 in Wijhe (bij Deventer) om met presentatrice Karin de Graaff te praten over NAH en hoe het je leven doorkruist wanneer het je overkomt. Vanuit onze eigen invalshoek vertelden we ons verhaal. Christel vanuit haar rol als trainer, begeleider en schrijver. Ik vanuit mijn rol als ervaringsdeskundig Register Jobcoach. Kijk hiernaast de aflevering terug.


In november 2024 werd ik geïnterviewd door beroepsvereniging SAM. In hun magazine vertel ik over mijn werk als consulent en register jobcoach. Waarom is coachen mijn passie en waarom doe ik het zoals ik het doe? Lees het in het artikel 'Het is een mens, geen casus'.

Soraida in een coachgesprek in de Bibliiotheek in Deventer centrum